Porukalla mukaan ennakoimaan EM-kisojen tuloksia – – Lataa EURO 2016 Excel – tiedosto koneellesi!

Vedonlyöntiin ja kimppaveikkausten tekemiseen on nyt saatavilla oiva apuri, excel-tiedoston muodossa. Saman tiedoston avulla voit seurata turnausta ja lohkosijoitusten etenemistä tai sitten järjestää mahtavan kimppaveikkauksen. Tai luonnollisesti molempia ja erittäin helpolla tavalla!

Voit ladata excel-tiedoston PC-koneellesi (ei toimi mobiilissa).

1. NÄIN TOIMIT
Unohda ruutupaperit ja hankalat pistelaskusysteemit. Tämän tiedoston avulla pystyt järjestämään oman kimppaveikkauksen jopa sadalle osallistujalle. Näytä kavereille kuka on EURO 2016 kisojen kingi! Lomakkeen täyttäminen on varsin helppoa. Täytä oma nimesi, valitse alasvetovalikosta joukkue joka tekee eniten maaleja ja pelaaja josta leivotaan EURO 2016 maalikuningas. (voit näille kahdelle määrittää pistemäärät Admin-välilehden kautta.). Tämän jälkeen veikkaa tuloksia jokaisesta alkusarjan ottelusta ja sitä mukaa kun täytät tuloksia, neljännesvälierien joukkueet alkavat muodostua. Kaksi lohkojen parasta ja neljä parasta lohkokolmosta selviytyy 16:a parhaan joukkoon Luonnollisesti pääset itse määrittelemään paljon saa pisteitä oikeasta tuloksesta, oikeista pudotuspeleihin etenevistä joukkueista, Euroopan mestarista, eniten maaleja tekevästä pelaajasta ja eniten maaleja sylkevästä joukkueesta.
Kun kaikki kohdat on täytetty, voit siirtyä Admin –välilehden puolelle. Sieltä pääset muutamaan pistelaskusysteemejä haluamaasi suuntaan. Muista myös kopioida kirjoittamasi veikkaus Admin -sivulle ja sen jälkeen olet valmis tekemään uuden veikkauksen.

excel-kimppa-veikkaus-euo2016-1

2. ADMIN VÄLILEHTI
Valitkaa keskuudestanne yksi joka kirjaa kaikkien osaanottajien tulokset ylös (kopioi ja liimaa admin osioon).
Kun kaikkien veikkaukset ovat kirjattu, jokainen voi itsenäisesti pitää kirjaa meenstyksestään pitämällä  kirjaa turnauksen tapahtumista. Kiitos nerokkaan Excel koodauksen, jokainen osaanottaja voi  reaaliaikaisesti seurata missä mennään.

excel-kimppa-veikkaus-euo2016-2admin

3. MUISTA VIELÄ …
..että välierävaiheissa tasapelejä enää tunneta! Neljännesvälierien jälkeen merkitse myös puolivälierien tulokset joihin joukkueet tulevat suoraan neljännesvälierien voittajista ennakkoon päätetyn kaavan mukaan. Eli jos voittaja päätetään rankkarikilpailun perusteella sinun tulee lisätä voittajjoukkueelle maali lopputulokseen. Jos lopputulos on esim. 3-3 ja voittaja on x, maaliveikkaus menee 3-4 voittajan hyväksi. Ja samalla kaavalla myös välieriin ja finaaliin. Valmis olet kun saat vihdoinkin Mestari 2016 sarakkeen oikealle puolelle maan nimen…
Muista kopioida oma veikkaus Admin välilehdelle sille tarkoitettuun paikkaan. Kimppaveikkauksen ylläpitäjä pääsee myös muuttamaan pistelaskua, mikäli kimppaveikkaajat päättävät ennen aloitusta vaihtoehtoisesta pistelaskusta. Nyt ei kimppaveikkaaminen oikeastaan voi helpommaksi mennä!

Spekuloi, pohdi ja lyö vetoa!

Tiedosto toimii myös mainiosti vedonlyönnin apurina. Taistelu pääsystä pudotuspeleihin on taatusti kovaa ja tämän tiedoston avulla pääset spekuloimaan mm. viimeisen alkusarjan kierroksen tuloksilla ja mihin se oikeasti riittää. Mikäli huomaat että molemmat joukkueet tulevat tarvitsemaan paljon maaleja viimeisessä alkusarjan ottelusta, niin kyllähän niitä silloin myös yleensä tulee. Kisojen alkuun on vain hetki aikaa ja jokainen futisfani ja vedonlyöntikertoimien ystävä haluaisi kuumeisesti tietää miten kisoissa tulee käymään ja mitkä joukkueet jatkavat Jalkapallon Euroopan mestaruuskisoista jatkokierroksille eli 16 parhaan joukkoon. Ja ennen kaikkea mistä joukkueesta leivotaan EURO 2016 mestari!
Lataa tiedosto PC:llesi – mobiiliversiota ei valitettavasti ole tarjolla.

Voit ladata excel-tiedoston PC-koneellesi (ei toimi mobiilissa).