Tuomari ei juhlinutkaan bordellissa – hurja tarina muuttui tylsäksi!

Screen-Shot-2016-06-30-at-12.14.33

Erheellisen virheellisesti mekin hehkutimme äijätuomari Heber Lopesin bordelliretkeä Copa American finaalin jälkeen. Miehiset unelmamme kokivat kuitenkin kolauksen kun kävi ilmi että kuvissa piehtaroinut kalju ukkeli ei ollutkaan Heber Lopes. Kuvissa olikin paragualainen huumeheppu Jorge Rafaat Toumani, mutta ei tälle Jorgelle kannata olla kateellinen, sillä tämän miehen bordelli sijaitsee tänä päivänä ihan muissa hiippakunnissa.

No, näitä kaksoisolentoja on toki ollut futiksen parissa muitakin, monet varmasti muistavat Leicester koutsi Claudio Ranierin kaksoisolennon, joka on päässyt jyystämään neitoja ihan vain sen takia että pärstä näyttää Claudio Ranierilta. Myös Jamie Vardyllä, saman jengin ykköstykillä on olemassa hämmästyttävän saman näköinen kaksoisolento. Joka tapauksessa pahoittelut toimituksesta Heber Lopesille, on siinä ollut kotona selittelemistä. En se minä ollut!

https://sports.vice.com/en_uk/highlight/claudio-ranieri-lookalike-has-reportedly-bonked-26-women-since-leicester-won-the-premier-league

http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/theres-only-two-jamie-vardys-7887774

http://www.101greatgoals.com/news/revealed-truth-behind-ref-heber-lopes-prostitutes-story/

 

Sporttihuumori - Copyright © 2016 | Tietosuojaseloste | Tarjouskäytännöt