Osallistu Jääkiekon MM-kisa-arvontaan ja voita Applen älykello

Leijonat on saamassa Jääkiekon MM-kisoihin Pietariin ja Moskovaan jälleen iskukykyisen joukkueen. Mille sijalle sinun mielestäsi Leijonat tulevat lätkän MM-kisoissa sijoittumaan? Riittääkö Leijonien karjunta mitaliin ja nähdäänkö maailmanmestaruuden ansiosta taas torilla? Mestaruuskertoimet Suomella ei ole pienimmät, mutta suomalaisen sisun avulla näissäkin kisoissa on mahdollisuus vaikka mihin!

Suomi on saamassa kuumia tähtiä NHL:stä joukkueeseen, joten pidä silmällä mitä mm. Floridan kaksikko Alexander Barkov ja Jussi Jokinen saavat kaukalossa aikaan ja mitä nuorten maailmanmestarit Patrik Laine, Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi saavat aikaan mikäli kisajoukkueeseen valitaan.

Veikkaa oikein Suomen Leijonien sijoitus MM-kisoissa ja täytä omat tietosi lomakkeeseen. Kun arvauksesi osuu oikeaan, olet niiden veikkaajien joukossa joiden kesken arvotaan upea Applen älykello!
Tulet saamaan sähköpostilla myös uniikin RAHAT TAKAISIN tarjouksen Unibetille ja tuo tarjous kannattaa käyttää hyödyksi ja lyödä vetoa Leijonien puolesta!

apple-alykello

TÄMÄ KISA ON PÄÄTTYNYT

MM-Kisaarvonnan säännöt:

1. Jokainen lomakkeen lähettänyt ja oikean sijan arvannut on mukana arvonnassa, jossa on palkintona Applen Älykello.

2. Osallistumisaika on 21.5.2016 klo 15:00 saakka.

3. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostilla arvonnan päätyttyä

4. Palkinnon lunastus tapahtuu digitaalisen voucherin avulla

5. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden säännönmuutoksiin kilpailun aikana.