Sporttihuumorin luokaton luokitus MM-kisojen tiimeistä ennen finaalimatseja

Mm-kisat power rankingJääkiekon MM-kisojen alkusarja ja ensimmäiset pudotuspelit takana – miten meni noin niin kuin omasta mielestä?
MM-kisojen Power Rankingit – miten meni omasta mielestä?

Jääkiekon MM-kisoissa on nyt alkusarjan ottelut oteltu, samoin kuin ensimmäinen pudotuspelikierros. Kuudestatoista jengistä vain neljä jatkaa mitalipeleihin, ja näissäkin kisoissa vain voittaja muistetaan. Edessä on enää kaksi välieräottelua ja pakollinen pronssimatsi sekä tietenkin jääkiekon MM-kisojen finaali. Yllätyksiä kisoissa on nähty ja niitä tullaan vielä näkemään, ehkä. Kiinalaisessa kalenterissa on Apinan vuosi, mutta aikaisempien tämän vuoden jääkiekon MM-kisojen mukaan tämä on kyllä Leijonien vuosi.

Tsekkaa tästä meidän Power Rankingit kun turnauksesta on pelaamatta enää mitalipelit:

Suomen lippu 1. Suomi: Nyt on pakkopulla (smörrebröd) syöty, Venäjää vastaan pitää todella sujua. Leijona vs Karhu, tietäähän sen…
Venäjän lippu 2. Venäjä: Liplatteli ensimmäisen erän Saksaa vastaan, sitten pääsi punakone irti. Jaksaako kone myös Suomea vastaan?
Kanadan lippu 3. Kanada: Kovia kokenut Kanada kovisteli Ruotsin kotimatkalle. Lepattaako lehti finaaliin asti?
Amerikan lippu 4. USA: Kehno matsi Tsekkiä vastaan riitti mitaliepeleihin. Kanada taitaa sytyttää jenkit ihan liekkeihin.
Saksan lippu 5. Saksa: Pelasi mahtavan ensimmäisen erän Venäjää vastaan. Se ei ihan riittänyt, mutta ensi vuonna on kotikisat!
Tsekkien lippu 6. Tsekki: Moskovan lohkon voitto päättyi sitten siihen kuoleman otteluun. Lähettäkää lisää Prahaa, Tsekit on loppu.
Tanskan lippu 7. Tanska: Itku pitkästä ilosta. Rankingia laskee Juuttien kiukuttelu Suomi-matsin jäkeen. Tämä on maalintekopeli…
Ruotsin lippu 8. Ruotsi: Fanitkin odottivat jo turnauksen loppua. Nopein tapa lähteä, katsotaan World Cupissa sitten… Tack och adjö!
Slovakian lippu 9. Slovakia: Lähellä mutta niin kaukana. Pudotuspelit jäivät parin minuutin päähän, voivoi. Uutta nousua pukkaa?
Norjan lippu 10. Norja: Norjan koutsi ollut puikoissa jo 15 vuotta? Mitäs luulette, tietääkö vastustaja jo pelityylin?
Sveisin lippu 11. Sveitsi: Upeasti on Sveitsi unohtanut entisen koutsin opit. Alamäki on liukas ja toooodella pitkä.
Valko-Venäjän lippu 12. Valko-Venäjä: Siellä sovitettiin jo nyöriä kaulalle, mutta viimeinen ottelu pelasti joukkueen. Jatkaa sentään A-sarjassa.
Latvian lippu 13. Latvia: Aina maailman parhaat fanit vaikka jengi pelaa ihan vihkoon. Ottaisko Viro mallia?
Ranskan lippu 14. Ranska: Ensi vuoden toinen kisaisäntä pelasi ilman paineita… ja menestystä. Yritystä on kuin entisellä rengillä.
Unkarin lippu 15. Unkari: Se oli lähellä. Takaisin B-sarjaan, mutta muistona mm. ensimmäinen MM-kisavoitto 40 vuoteen.
Kazakstanin lippu 16. Kazakstan: Hienot kisat kisaturistina. Jaa, tuli sieltä pari pinnaakin plakkariin. Kiitos ja näkemiin, terkkuja kotiin.