Venäläisnaisten lätkäkalenteri – hitti vai huti?

Tammikuun lopulla saatiin taas ”ilmaveivi maitolasiin” kun entinen Ruotsin maajoukkueveskari alkoi kommentoimaan venäläis naiskiekkoilijoiden kuumaa kalenteria. Ihan väärin pukeuduttu, naisia halventavaa ja niin poispäin. Järkyttävää. Sallikaa nyt nauraa! Jos ei se venäläinen naiskiekko saa muuten katsojia sinne katsomoon niin sitten otetaan kovat keinot käyttöön? Kyllähän nuo neitokaisten kuvat näyttävät siltä ettei heitä nyt ihan väkisin sinne kameran eteen ole raahattu, vaan kyllä he siellä ovat kampanjoimassa liigan puolesta. Joulukinkussakin on paljasta pintaa enemmän.

Kun katsastaa tämän Valentina Lizana Wallnerin tämän kauden statseja omalta uralta, voidaan kysyä että eikö todellakaan ole muuta tekemistä kuin kommentoida näitä asioita? Pelit tällä kaudella ovat menneet ihan päin prinkkalaa, ensin pudotus viime kaudella johonkin divarijengiin ja siellä neljä ottelua päästettyjen maalien keskiarvolla 2.26. No tällä saatiin tietty vähä fokusta tähän 26 vuotiaaseen maalivahtiin, joka ei kauden 2013-2014 jälkeen ole pelannut kuin yhden maajoukkueottelun swedupaidassa. Olisikohan siellä jo kolmenkympin kriisiä, nuoret naiset näyttävät liian nuorilta ja hyviltä ja tuleehan siitä vähän kenties oksennusta suuhun kun alkaa liikaa miettimään ikäkriisiä. Ihanaa että hän päätti tämän suorittaa sanallisesti.

Milläköhän tätä Venäjän naisliigaa olisi pitänyt mainostaa tämän Wallnerin mielestä? Hikisiillä polvisyndeillä ja kypäräristikoilla? Mainitaan nyt tähän väliin että kyllähän Liigassa KalPaltakin on nähty näitä mieskalentereita, ei kai sitä oikein kukaan isommin kritisoinut? Kyllähän nämä kuvat tyylikkäältä näyttävät ja myyvät taatusti paremmin kuin naiset joukkueen peliasussa.

naiskalenteri

Maailman parhaannäköiset Venäläiset lätkäilijät – kurkista laidan taakse

 

Sporttihuumori - Copyright © 2016 | Tietosuojaseloste | Tarjouskäytännöt