Messi vai Ronaldo, kas siinäpä kysymys

Näinhän sitä taidettiin aikanaan jo Hamletissa kysyä, vai olikohan se joku muu kysymys? No joka tapauksessa maailman parhaimmilla pelaajilla pitää tietenkin olla maailman parhaat kotisivut. No, ammattilaisten mielestä varmasti molemmissa olisi parannettava, sillä eihän sellaista voi olla kuin täydelliset kotisivut.

Leo Messin sivut on äskettäin päivitetty ihan uuteen loistoon, ja faneille on tarjolla omaa sovellusta niin Androidille kuin Applen laitteille. No näin on tietenkin myös Ronaldon sivuilla, mobiili on molemmilla futisguruilla tietenkin hallussa. Eihän nämä jätkät näitä itse koodaa yön pimeinä hetkinä, se on selvä. Messin sivuilla mainio yksityiskohta on kello, joka osoittaa milloin seuraava matsi on alkamassa. Espanjaksi ja englanniksi saatavilla oleva saitti on varsin hyvä paketti, suorastaan kompakti. Kannattaa käydä tutustumassa.

Cristiano Ronaldon sivuilla on tietenkin kattava tieto- ja tilastopaketti herrasta itsestään ja totta kai löytyy myös virallisia kuvia ja muuta viihdykettä. Yksi mainioin ominaisuus on kuitenkin CR7 selfie –palvelu, jossa voit ottaa selfien Cristiano Ronaldon kanssa. Ihan oikeasti. Käy kotisivuilla katsomassa miten ihmeessä tämä onnistuu…

Sivustojen arvosanoja ei voi ihan pelureiden omilla pelinumeroilla (7 ja 10) arvioida ja parhaiten arvostelet sivuston tietenkin itse. Lahjottavissa olevan arviointiraatimme mukaan yleiseltä sisällöltään Ronaldo vie niukasti taiston 10 – 9, päivitysten tiheydessä molemmille annetaan arvosanaksi 9, sillä sivuilta löytyy kaikki mahdolliset sosiaalisen median uusimmat postaukset. Sivujen ulkoasu ja toimivuus arvosana menee kuitenkin Messille 9-10, kannattaa kokeilla vaikkapa mobiililaitteilla näitä sivustoja. Kokonaisarvosanaksi siis tasapeli, joten emme taida edelleenkään saada vastausta kysymykseen Messi vai Ronaldo?

Christiano Ronaldo

http://www.cristianoronaldo.com/

Lionel Messi

https://messi.com/

 

Sporttihuumori - Copyright © 2016 | Tietosuojaseloste | Tarjouskäytännöt