Miljonäärijalkapalloilija voitti miljoonan lotossa!

Eri uutislähteet kertoivat elokuun lopussa Dohassa järjestetystä, pankin omassa vuosittaisessa lottoarvonnasta. Tuskin tämän lottopotin voitto olisi mikään uutinen jos joku paikallinen pohatta sen olisi voittanut, mutta kun voittajana olikin maailmanmainetta niittänyt jalkapalloilija, niin johan lähti Dohan arvonnasta sana kiirimään.

Qatarin Dohassa pelataan jalkapallon MM-kisat vuonna 2022. Seuraavat fudiksen MM-kisat sen sijaan pelataan jo ensi kesänä 2018 Venäjällä. Jalkapallon MM-kisojen otteluita tullaan näyttämään YLE:n kanavilla. Varmaan on myös se, että lukuisat nettistriimaus sivustot lähettävät MM-fudista maksutta.

Kieltämättä tässä on nyt hieman mainostuksen makua ilmoilla, samalla voittorahalla saadaan rutkasti näkyvyyttä omalle pankille ja ei kai ne pankin asiakasmäärät tästä nyt ainakaan laskuun lähde? Ainakaan täällä toimituksessa ei tiedetty tästä Doha Bankin lottoarvonnasta yhtään mitään ennen tätä uutista, saisikos meille Suomeen myös näitä arvontoja? Kelpaisi se 100 000 euron tai 10 000 euron pikavoitto ihan kivasti.

Ja niin, se voittaja sitten. Kyseessähän oli moninkertainen Euroopan mestari, maailmanmestari ja mestarien liigan mestari. Xavier Hernandez i Creus eli Xavi. Qatarilaisessa Al Sadd –joukkueessa vuodesta 2015 alkaen eläkerahoja keräämässä ollut Xavi ei suinkaan ole ainoa futiskuuluisuus joka tässä jengissä on pelannut, täällähän ovat potkineet rahasta palloa mm. Romario, Raul, Fran Laboeuf ja muutamat muut. On kuulemma jo lottovoitto päästä tuohon luksusseuraan pelaamaan palloa ja sitten vielä tämäkin tähän päälle. Käsi ylös joka on kateudesta vihreänä? Ja saatte laskea kätenne. Turha tuulettaa.
http://www.goal.com/en-us/news/xavi-wins-doha-lottery/1db0lxkz8iqvg1d4wc3jocw75l

 

Sporttihuumori - Copyright © 2016 | Tietosuojaseloste | Tarjouskäytännöt